Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше
Коментари Харесай

Бербатов беше привикан на разпит в полицията

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербетов беше привикан в Главна дирекция Национална полиция през днешния ден. Той дойде дружно с още двама души от екипа си. След като излезе Бербатов изясни и какво се е случило по време на самия разпит , само че детайлна информация отхвърли да заяви.

"Разговорът мина обикновено, изцяло обикновено. Потвърдихме това, което клубовете са ни споделили. Дадохме нещата, които знаем като информация. И това беше, както е било няколко пъти към този момент. Така че сме привикнали на това нещо, сподели Бербатов, който излезе от Главна дирекция Национална полиция в Младост 4. Бербатов излезе от постройката на полицията дружно с хората от екипа си Борис Станков и Петър Величков .

"Информацията, която сме дали, е в органите на реда. Само те могат да я кажат, да я изнесат. Предполагам е информация, която не би трябвало да се изнася . Но самият факт, че сме тук и сме говорили, удостоверява това, че това което клубовете са дали на нас като информация, молейки ни за някаква помощ , ние сме длъжни да го създадем и по тази причина сме през днешния ден тук.

На въпроса в какъв период чака развиване по случая Бербаов дава отговор: " Не мога да се наемам със периоди , има си способени органи. Нашето обвързване като жители е когато ни повикат тук, да подкрепим това, което е в сигнала ".

По-рано през днешния ден Бербатов гостува в Българска национална телевизия, където сподели, че има остаряла българска сентенция, че власт не се дава, а се взима . "Дали ще успеем да вземем властта? Единствено и единствено със законови ограничения, както е в закона и както е по Устав. Което вършим и досега. Давам образец с конгреса, който беше на 18-и и аз през днешния ден в малкия екран споделих. Даже прочетох какво написа в закона и в Устава на БФС – нищо не е нарушено ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР