Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се срещна с клубове в Габрово

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се срещна с клубове в Габрово през днешния ден. На срещата той показа своят стратегия за развиването на българския футбол.

" Обсъждаме нов формат на шампионатите, това би трябвало да се случи посредством полемика с клубовете. За мен е значимо да чуя с екипа ми и хората, които всекидневно се срещат с проблемите, с цел да вземат верните решения. Целта е продуктът футбол да се осъществя и да се играе по верния метод. Относно телевизионните права ще бъдат преразгледани, тъй като футболът сега се гледай най-вече по малкия екран ", уточни в тактиката си Димитър Бербатов.

По думите на Бербатов аматьорският футбол би трябвало да бъде подсилен от специфичен отдел в Български футболен съюз за кандидатстване по европейски стратегии за реализиране на планове.

" Целта на развиването на нашата стратегия и на българския футбол е развиването на младите. Искам да създадем по този начин, че младежите по-бързо да влизат професионалния футбол. Младите неведнъж не знаят по какъв начин да създадат тази крачка, ние имаме концепция да помогнем за това ", добави Бербатов.

Според Димитър Бербатов, достигането до сериозния футбол би трябвало да се мине през детско-юношеската школа. Той уточни, че има сантимент към това, тъй като е почнал своят път точно от тези школи в България. Успешният състезател минава през образование от професионална методология.

" Положението ни е трагично, по тази причина би трябвало да гледаме от непознати модели, това е действителността. Някой ден може да се случи по този начин, че да гледат и от нас. Надявам се всички останали претенденти за президент да се срещнат с вас и да създадат обиколка в България, тъй като считам, че това е почитание ", сподели още Димитър Бербатов.

По-късно през днешния ден от 16:00 часа той Бербатов и неговият екип ще се срещнат с клубовете в град Ловеч. Утре им следва такава среща и в Плевен.

Вчера Димитър Бербатов, неговият екип и Стилиян Петров се срещнаха с клубове в Пловдив и Пазарджик. Бербатов и Стилиян Петров бяха признати първо от кмета на Пловдив - Костадин Димитров, а по-късно и от кмета на Пазарджик – Петър Куленски, като след срещата в Община Пазарджик дадоха взаимна конференция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР