Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се
Коментари Харесай

Бербатов бе призован в Районната прокуратура

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се яви в Районната прокуратура в София. Той е свикан във връзка със сигнала против Борислав Михайлов.

Както е известно, някогашният национал подаде сигнал, че родни клубове са притискани и даже принуждавани да се откажат от настояването за привикване на ексклузивен конгрес на БФС през есента. Така беше оповестено, ще има постоянен конгрес на 18 март 2022. От своя страна пък президентът на БФС Борислав Михайлов изрично отхвърли сходни изказвания, като показа, че се е явил в прокуратурата поради "нелеп скандал ".

„ Вие чухте, когато един представител на тимовете приказва обществено. Излезе и сподели защо става въпрос. И ние сме тук, с цел да прибавим по тази тематика, помолиха ни да дойдем и изцяло обикновено. Ще кажем, каквото са ни споделили клубовете. Оттам нататък към този момент зависи от хората, които ще работят по това нещо. В последна сметка клубовете желаеха помощ, ние можехме да откажем или да се опитаме да помогнем, което и направихме “, съобщи Бербатов пред Българска национална телевизия.

„ Всички губим. Кой желае да се занимава с такива неща? С цялото ми почитание, несъмнено, и да идваме, и да приказваме по сигнали. Абсолютно разочароващо за всички, които сме въвлечени в това нещо. Това е последното нещо, което желаех да се случва. Но в един миг, когато даден тим, даже един да е, единствено той помоли за някаква помощ, би трябвало да се опиташ да му окажеш помощ, а не да казваш: скърбя, нищо не мога да направя. Затова се опитваме да помогнем “, добави някогашният капитан на националния тим.

По сигнала към този момент беше разпитан Борислав Михайлов, който отхвърли изказванията на Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР