Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев
Коментари Харесай

Георги Градев: Хората на Гонзо вече празнуват победата, това ще най-краткият мандат в историята на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев употребява профила си в обществените мрежи, с цел да заяви, че доближените до един от неговите противници - Георги Иванов-Гонзо - към този момент честват успеха на идния Конгрес на централата.

Градев, който е един от най-отявлените критици на предходното управление, част от което беше и легендата на Левски, изрази твърдо позицията, че в случай че Гонзо в реалност оглави българският футбол, то това ще бъде " най-краткият мандат в историята на БФС ".

Спортният юрист загатна още, че възможният избор на Георги Иванов ще докара до огромен митинг на футболните почитатели по време на идващото домакинство на националния тим, което е планувано за 8 септември против отбора на Северна Ирландия в шампионата Лига на нациите.

" Във фоайето на хотела е цялостно с хора, които се опасяват да кажат добър вечер. Хората на Гонзо към този момент честват успеха. Гответе се за митинг на 8 септември. Това ще е най-краткият мандат в историята на БФС ", написа Георги Градев.

Припомняме ви, че точно всеобщи митинги на последователите при последния дуел на националите в България предишния ноември доведоха до оставката на предходното управление на БФС отпред с президента Борислав Михайлов.

Извънредният избирателен Конгрес на БФС стартира през днешния ден в 10:30 часа, а събитието ще бъде излъчено НА ЖИВО в YouTube канала на БФС.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР