Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов започна обиколката си от Видин

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов и екипът му, стартираха през днешния ден от Видин своята обиколка из България, съобщи кореспондент на " Фокус “ . Бербатов бе посрещнат от десетки свои последователи пред залата на Общинския съвет във Видин, които го поздравяваха, снимаха се за спомен и получиха подписи.

Бербатов разгласи, че той и екипът му залагат на цялостна бистрота и осведоменост за това, което вършат в дните преди конгреса. Той ще направи всичко допустимо, да отбрани своята стратегия, както го прави в последните три години с неизменност и почитание към футболните клубове в страната. Бербатов добави, че битката е сложна, само че се надява и другите претендент - президенти да се срещнат с клубовете и показват своята стратегия.

Бербатов сподели още, че не се опасява от конкуренцията, тъй като тя го държи " на крайник “ и по този начин е било в целия му професионален път до момента. Не скри, че упованията му са за победа, каквата е била концепцията му през цялото време. И бих споделил, добави Бербатов, " че аз и моят екип в случай че имаше премия за неизменност в това, което вършим в тези три години, то ние сме я заслужили. На въпрос на " Фокус “ какъв брой клуба чака да го поддържат на конгреса, Бербатова отговори, че " той в този момент за трети път ще се срещне с всички футболни клубове в страната и почтено и намерено ще беседва с тях, и ще показа вижданията си. А какъв брой от тях ще му повярват и поддържат – ще се види на конгреса през март. “

Кандидатът за президент на БФС  Димитър Бербатов и неговият екип показаха пред футболните клубове от Видинско своята стратегия за развиване на българския футбол. В полемика с тях бе разисквано настоящото положение и най-големите проблеми и провокации пред футболните клубовете в страната, както и предложенията за решения и основни точки от тактиката за развиване на българския футбол.

Целта на обиколката на Бербатов и екипа му, е да се срещнат се  срещат с футболните клубове в страната преди Конгреса на БФС, който би трябвало да се организира на 15 март.

На 2 февруари са планувани срещи в Монтана и Враца, оповестиха от екипът на Бербатов.

Ирена Данаилова

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР