Кандидатът за президент на Българския футболе съюз Димитър Бербатов насрочи

...
Кандидатът за президент на Българския футболе съюз Димитър Бербатов насрочи
Коментари Харесай

Благоевградската звезда Д. Бербатов обяви кога се среща с клубовете в София

Кандидатът за президент на Българския футболе съюз Димитър Бербатов насрочи среща с клубовете от София и Софийска област, която би трябвало да се организира на 22 февруари.

Този път диалогът на именития нападател от Благоевград с представителите на столичния футбол няма да се организира на стадион "Българска войска ", както стана през лятото. Домакин на сбирката ще бъде един от петзвездните хотели в София. До Бербатов ще бъде тогавашният му съотборник в националния тим и ЦСКА Стилиян Петров.

"Димитър Бербатов и Стилиян Петров в София на 22 февруари.

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му ще проведат среща с футболните клубове от София и Софийска област на 22 февруари, съобщи fakti.bg.

Напомняме, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му още веднъж организират обиколка на България, с цел да покажат почитание към хората, които построяват българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и провокации за футболните клубове и да показват предложенията си за решения дружно с основни точки от тактиката за смяна и развиване на българския футбол. Срещата в София ще се състои в хотел "Милениум " от 17.30 часа. 15 минути преди началото на срещата представителите на медиите ще имат опция за изявленията ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР