Кандидатът за премиер смята, че мандатът може да бъде върнат

...
Кандидатът за премиер смята, че мандатът може да бъде върнат
Коментари Харесай

Пламен Николов: Мандатът може да бъде върнат и преди петък

 Кандидатът за министър председател счита, че мандатът може да бъде върнат изпълнен на президента и преди петък. В коридорите на Народното събрание преди началото на пленарното съвещание ръководителят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов също съобщи, че ще върнат мандата на президента до петък. 

Тогава е последният период по Конституция, в който партията може да върне първия изследователски мандат. " Все още не сме решили по кое време да върнем мандата. Ще го върнем изпълнен в нужния период, само че допускам, че ще е по-рано от петък ", сподели претендентът за министър председател пред публицисти. 

В началото на съвещанието зам.-председателят на Има Такъв Народ Филип Станев показа пред депутатите целите на партията и на оферти от нея проектокабинет. Вчера бяха оповестени и имената на министрите. 

Междувременно управленията на парламентарните групи на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " се срещнаха в Народното събрание.

След диалозите ръководителите на групите Христо Иванов и Мая Манолова обявиха, че са обсъждали обстановката, която и двамата дефинираха като " извънредно комплицирана ". Христо Иванов уточни, че са разискали декларацията, която Има Такъв Народ прочетоха от парламентарната естрада тази заран и както и поисканата от тях поддръжка за цели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР