Кандидатът за премиер на ПП Асен Василев няма да успее

...
Кандидатът за премиер на ПП Асен Василев няма да успее
Коментари Харесай

Асен Василев: Стигнахме до 117 депутати. Надявам се останалите 4-ма да бъдат гласувани на изборите.

Кандидатът за министър председател на Политическа партия Асен Василев няма да успее да извърши първия мандат и ще го върне на Румен Радев.

" За страдание не успяхме да намерим 121 депутати, които да поддържат програмата, правосъдната промяна, работата, която имаме да осъществим до края на годината като законодателна активност поради Плана за възобновяване. И най-много - да няма корупция и това, което се случва в България в последните 15 години с разширяващата се ножица сред небогати и богати да стартира да се обръща. Държавата да стартира да работи за хората, средствата да отиват при тях, а не в няколко нарочени определени компании, които по-късно да употребяват за подкупване на политическата класа. Стигнахме до 117 депутати, които поддържат тази стратегия. Надявам се при последващи избори спомагателните 4 депутати да бъдат определени от народа ", сподели той.

Василев даде образец за това, че Има Такъв Народ не е подкрепил програмата им за антикорупционна промяна по обстоятелството, че не взе участие в комисията по правни въпроси, където трябваше да се гледат измененията в Закона за КПКОНПИ.

" На всички жители стана ясно за какво кабинетът беше свален - имаше предпочитание вместо да се усилят пенсиите и да се изравнят неравенствата, едни пари да отидат за същите 8 компании, които ги получават в последните години ", разяснява Василев.

На въпроса дали Политическа партия биха влезнали в договаряния с Има Такъв Народ, в случай че те вземат третия мандат от президента, той отговори със поговорка - " Да правиш едно и също нещо и да очакваш друг резултат, е форма на полуда ". Българският народ го е споделил по-цветно: " Само простаци настъпват една и съща мотика два пъти ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР