Кандидатът за премиер на ГЕРБ Мария Габриел крие романтична лична

...
Кандидатът за премиер на ГЕРБ Мария Габриел крие романтична лична
Коментари Харесай

Мария Габриел казва да на любимия Франсоа на входа на пленарната зала

Кандидатът за министър председател на ГЕРБ Мария Габриел крие сантиментална персонална история. Еврокомисарката води благополучен фамилен живот към този момент 10 години, а неин брачен партньор е Франсоа Габриел, който е французин, роден в Страсбург. Двамата имат едно дете - момченце. 

Франсоа е съвършеният претендент за сърцето на Мария, защото двамата имат един доста сериозен общ интерес - политиката. При него тя е наследствена, защото неговия дядо е бил кмет. Когато Франсоа и Мария се срещат той е бил политически консултант на Жозеф Дол, с който имат и близки другарски връзки. След няколко години той става и техен кум. 

През 2009 година, когато Мария става евродепутат от ГЕРБ, среща обичания си в Европейския парламент. Тогава заживява тяхната сантиментална обич.

Заради въртележката от купища задания и задължения, Франсоа взема решение да падне на колене пред избраницата си точно на входа на пленарна зала, малко преди значима сесия на Екологичен потенциал. След като Мария споделя заветното " да ", сътрудниците им ги приветстват бурно. 

Венчавката на младото семейство Габриел е в София, а ритуалът по подписване на брак е осъществен персонално от Йорданка Фандъкова. На сватбената гала участват редица знакови лица от българската политическа сцена и по-конкретно от ГЕРБ - партията, в която Мария Габриел членува. 

Свидетели на брачната клетва на фамилията стават Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

По време на сватбеното угощение обаче никой не е очаквал каква изненада е подготвил френския жених. Той е стъписал гостите, откакто е повел първото хоро и е показал невероятните си танцови умения. Двамата заживяват щастливо, като непрекъснато пътуват сред България, Белгия и Франция и не след дълго, едвам три години, на бял свят се появява тяхната първа рожба. 

Синът им Жан-Едуард се ражда през 2015 година. 

В родния на Мария Гоце Делчев, към момента я познават с моминското ѝ име Неделчева. За жал, тя рядко се връща там, защото работата й по високите етажи на властта в Европа не й разрешава да има задоволително време за заслужена отмора. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР