Кандидатът за премиер акад. Николай Денков и представители на Продължаваме

...
Кандидатът за премиер акад. Николай Денков и представители на Продължаваме
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: Николай Денков връща неизпълнен втория мандат

Кандидатът за министър председател акад. Николай Денков и представители на " Продължаваме промяната " дойдоха в президентството, с цел да върнат несбъднат втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. 

Държавният глава Румен Радев връчи досието на Денков на 3 януари, след което Политическа партия стартира срещи с останалите парламентарно показани партии. Условието на групировката да показа състав на кабинет беше групите от Народно събрание да се обединят към цели за страната, които бяха дефинирани в текст на декларация. 

В края на предходната седмица обаче тя не беше подкрепена от депутатите в Народно събрание, след което президентът разгласи, че ще одобри претендентът за министър председател на Политическа партия на " Дондуков " 2. 

Първият мандат беше връчен също по конституционната процедура - на първата по бройка политическа мощ ГЕРБ. Нейният претендент за министър-председател проф. Николай Габровски го върна изпълнен, само че проектокабинетът на партията не срещна поддръжка в Народното събрание.



Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР