Кандидатът за пети мандат като кмет на с. Бата от

...
Кандидатът за пети мандат като кмет на с. Бата от
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на с. Бата Георги Георгиев: Предстои подмяна на водоснабдителната мрежа в селото

Кандидатът за пети мандат като кмет на с. Бата от ГЕРБ Георги Георгиев регистрира пред жителите на селото поетите и изпълнени задължения през последните четири години, оповестиха от пресцентъра на партията.

Той подчертава на това, че след построяването на втория етаж на локалното учебно заведение ОУ „ Христо Ботев”, през 1966 година, за първи път е осъществен повсеместен ремонт на покрива му. Освен нов покрив, със средства по финансовата стратегия на Община Поморие е напълно ремонтиран физкултурният салон, класните стаи и компютърният кабинет в учебното заведение. Георгиев напомни и за визитата на министъра на образованието Красимир Вълчев в селото. Със съдействието на народния представител от ГЕРБ Ася Пеева, която също участва на срещата в с. Бата, министърът тогава пое уговорката за обезпечаване на финансиране за създаване на спортна площадка в двора на учебното заведение. На срещата бяха показани всички претенденти за общински съветници и кметове на кметства от ГЕРБ-Поморие.

Друг акцент на кандидат-кмета на с. Бата беше ремонтирането на четири улици и обезпечените, посредством подписан контракт с Държавна фирма „ Земеделие”, близо 6 млн. лв. за реорганизация и рехабилитация на водоснабдителните мрежи в селата Бата и Страцин. Проектът е в развой на осъществяване.

Жителите на Бата припомниха на претендента за кмет на община Поморие Иван Алексиев, че се надяват да бъде построен, а точно създаване на подслон за най-малките поданици на селото, които всекидневно пътуват до детската градина в с. Страцин.

„ Приемам рецензията и най-отговорно ви декларирам, че едно от първите неща, с които ще се заема в случай че бъда определен за кмет, това е обезпечаване на помещение – изсъхнало и топло, в което да има подобаващи игри и занимания и където родителите умерено да поверят децата си в ръцете на преподавател, който ще ги придружи в рейса до детската градина в Страцин.”, съобщи Иван Алексиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР