Кандидатът за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в

...
Кандидатът за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в
Коментари Харесай

САЩ се нуждаят от повече имигранти, а не от по-малко, каза Майкъл Блумбърг

Кандидатът за номинацията на Демократическата партия за президентските избори в Съединени американски щати Майкъл Блумбърг сподели през вчерашния ден, че Съединени американски щати се нуждаят от "страшно доста повече имигранти, а не от по-малко ", съобщи Асошиейтед прес.

Във втория ден от предизборната си акция някогашният кмет на Ню Йорк изрази противоположни възгледи на тези на президента Доналд Тръмп.

"Нуждаем се от имигранти, които да заемат всички разнообразни типове работни места, от които страната се нуждае, да подобрят културата, кухнята, религията ни и сигурно да подобрят нашата стопанска система ", сподели милиардерът пред кореспонденти в мексикански ресторант във Финикс, щата Аризона.

Блумбърг още веднъж се извини, че като кмет на Ню Йорк е подкрепял практиката на полицията да стопира и претърсва подозрителни лица. "Колко пъти сте чували хора на изборна служба да споделят "Направих неточност ", попита Блумбърг.

"Съжалявам, че по този начин стана, не мога да пренапиша историята. Нека продължим напред ", сподели той.
Проявата бе проведена в регион във Финикс, обитаем най-вече с латиноси - демографската група, която оказа помощ за изборната победа на няколко демократи, откакто десетилетия наред Аризона бе доминирана от републиканци.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР