Кандидатът за народен представител от листата на БСП за България

...
Кандидатът за народен представител от листата на БСП за България
Коментари Харесай

Десислав Тасков се оттегля от листата за депутати на БСП

Кандидатът за депутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " във Варна доктор Десислав Тасков си отдръпва кандидатурата за присъединяване в парламентарните избори за 45-то Народно заседание. Това той направи с декларация до управлението на Българска социалистическа партия, оповестяват от пресцентъра на партията.

Публикуваме цялостния текст на декларацията без редакторска интервенция:

" Името ми беше забъркано в ефирен репортаж и обвързано с обвинявания в злоупотреби в качеството ми на шеф на общинската болница в град Каварна. Не е това мястото, на което да дава своята позиция. Единственото, в което желая да ви уверя е, че ще диря правата си по правосъден ред, тъй като аз знам истината и знам, че не съм направил нищо, което да ощетява болничното заведение и да облагодетелства мен или който и да е човек към мен. Всичко, което съм правил, е било в полза на лечебното заведение и дръзвам да настоявам, че аз бях индивидът, съдействал за това болничното заведение да не бъде затворена, когато беше оставена без избор поради неуместните решения на управляващите ", споделя Тасков.

" Считам обаче, че в тази обстановка единственото вярно решение е да се отдръпва като претендент за депутат от листата на Българска социалистическа партия Варна за парламентарните избори за 45-то Народно заседание, които ще се състоят на 4 април 2021 година. Не бих желал умишлените офанзиви против мен да навредят нито на партията, нито на вас - хората от Българска социалистическа партия Варна, които неуморно се трудите и стремите към смяна и работите почтено и транспарантно. Поднасям своите извинения, в случай че сте се почувствали наранени от тази кална акция против мен и ви убеждавам, че ще направя всичко допустимо да изчистя името си на почитан доктор. А на всички вас поисквам триумф, тъй като вие можете да донесете смяната ", прибавя той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР