Кандидатът за народен представител от коалицията ГЕРБ/СДС адв.Бранимир Балачев коментира

...
Кандидатът за народен представител от коалицията ГЕРБ/СДС адв.Бранимир Балачев коментира
Коментари Харесай

Бранимир Балачев: Хората на Кирил Петков във Варна лъжат! 


Кандидатът за депутат от обединението ГЕРБ/СДС адв.Бранимир Балачев разяснява в обществените мрежи позицията по отношение на доклада на Община Варна за2021 година на Кирил Ефендулов и Снежана Апостолова от Продължаваме промяната:

Когато хората на Кирил Петков във Варна лъжат, ние сме длъжни да кажем истината! С учудване прочетох позицията-пасквил на Политическа партия, оповестена във връзка доклада на Община Варна за 2021 година, събитие, на което присъствах персонално!
Всички отговори, които получиха на въпросите си Кирил Ефендулов и Снежана Апостолова от Политическа партия, са толкоз изопачени в позицията на партията им, че остава усещането, че или са малоумни, или са просто нагли!
Кое не разбрахте, бе, дами и господа?

Относно кредитния рейтинг на Община Варна, за който се вълнува Ефендулов:
Лъжа е, че той се намалява! Напротив! Община Варна съумя в изискванията на тежка спешна конюнктура да резервира кредитния си рейтинг, който е най-високият вероятен. Същият не може да надвишава равнището на държавния рейтинг. Ако България го увеличи, Община Варна автоматизирано ще вдигне равнището и на своя, тъй като покрива всички индикатори! А ги покрива, тъй като е финансово постоянна и няма неизплатени отговорности!
При 5% възможни по закон просрочени отговорности, Община Варна има нула просрочени и през 2020, и през 2021 година и най-малко 10 години обратно.
Това значи уместност и бистрота в ръководството на финансите!
Относно Тубдиспансера: Лъжа е, че Община Варна би трябвало да заплаща задълженията на болничното заведение. Издръжката на Тубдиспансера, в това число и заплатите на лекарите, е и зцяло политиката НА ДЪРЖАВАТА! Въпреки това, в интервала от 2015 година до 2020 година Община Варна на благосклонност с решение на Общинския съвет е осигурила над 2,2 млн. лева за финансово излекуване на болничното заведение!Относно такса боклук – събираемостта е преизпълнена през 2021 година! А поради открити нарушавания, компанията е глобена с над 600 000 лева от началото на годината! Относно Синята зона – На територията на Община Варна са инсталирани 31 зарядни станции за електрически автомобили. Всяка от тях може да зарежда 2 обекта по едно и също време. 22 от станциите са за публично прилагане в обсега на “синя зона – център “ и „ синя зона-широк център ”. Останалите 9 към този момент са на ситуирани на служебните електрически автомобили на Оперативна програма “Общински паркинги и синя зона ”.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР