Кандидатът за народен представител от ГЕРБ и бивш енергиен министър

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ и бивш енергиен министър
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Делян Добрев закъса с кръста, лекуват го с магнити

Кандидатът за депутат от ГЕРБ и някогашен енергиен министър Делян Добрев го закъса със здравето в разгара на предизборната акция. Той самият разгласи преди няколко дни, че се намира в Клиниката по ревматология в София и благодари на докторите там, че се грижат за него.

По подигравка на ориста, малко откакто беше изваден в последния миг от листата „ Магнитски “ и се избави името му да не е паралелно до това на сътрудника от ГЕРБ Влади Горанов, Добрев ще върви... наобиколен в магнити.



Магнитен колан ще пази Делян Добрев

Заради мощни болки в кръста, кандидат-депутатът се е обездвижил и е бил признат за лекуване в ден, в който е имал планувана тв изява. „ Извинение към Нова тв за пропуснатото присъединяване през вчерашния ден! До няколко дни ще възобновя срещите и участията в акцията “, написа някогашният министър във Facebook.

За да го вдигнат от леглото, след серия от инжекции и вливки, лекарите са му дали да носи магнитен колан за кръст, който да не смъква, до момента в който възпалението не утихне. От понеделник Добрев ще си носи магнитите на всяко изявление и предизборна изява.
ТЕМА преди 7 часа 2282 преди 9 часа 1219 преди 1 ден 820
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР