Кандидатът за народен представител на Продължаваме промяната“ Бисер Русимов ,

...
Кандидатът за народен представител на Продължаваме промяната“ Бисер Русимов ,
Коментари Харесай

ИЗБОРНО СИТО: Хомофоб напусна листата на ПП

Кандидатът за депутат на „ Продължаваме промяната “ Бисер Русимов, че се отдръпва от бургаската листа на партията. Причината е във вълната от обвинявания, които кандидатурата му провокира в обществените мрежи.

Миналата година претендентът на Политическа партия, който даде обещание да се заеме с икономическото развиване на морския град, взе участие в организацията на бургаското " Шествие в поддръжка на българското семейство " - контрашествие на първия ``Бургас Прайд``. Според очевидци Русимов е запалил знаме на ЛГБТИ-общността по време на контрамитинга.

``В листата за народни представители на ``Продължаваме Промяната`` в Бургас влязох, тъй като поддържам новият модел политици - почтени хора, които слагат публичния интерес пред персоналния, ежедневно``, написа Русимов.

И добавя, че повода да се откаже от предизборната конкуренция не е ``защото Л. Г, Б. Т, деятели ме дефинират като хомофоб и ме нападат, а тъй като не желая омразата против мен в една кална политическа акция да повлияе на стойностни хора с по-благородни и високи дела от тази да влизат в суетни битки``.

Русимов приключва поста си с това, че застава зад идеята на Политическа партия ``за стопански мощна България и нов политически модел без корупция``.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР