Кандидатът за Конгреса на Демократическата партия Том Суози призна, че

...
Кандидатът за Конгреса на Демократическата партия Том Суози призна, че
Коментари Харесай

Суози признава, че „левите“ прогресисти вредят на демократите след противоречивия нов закон за спиране на ченгетата в Ню Йорк

Кандидатът за Конгреса на Демократическата партия Том Суози призна, че „ левите “ прогресисти вредят на партията му, до момента в който се бори да си върне предходното място в Камарата на специфични избори този месец.

Бившият конгресмен от Лонг Айлънд направи изумителното самопризнание в четвъртък преди изключителните избори на 13 февруари, защото републиканците се пробват да го свържат с спорния закон на Ню Йорк, който изисква полицейските чиновници да записват отчети за милиони незначителни взаимоотношения с обществеността.

Суози сподели, че сходни дейности са навредили освен на акцията му, само че и на други умерени демократи, които се движат в променливи региони в цялата страна през ноември.

„ Мисля, че прогресивното ляво крило на Демократическата партия вреди на демократите в цялата страна. Защото хората желаят ние да решаваме проблемите “, сподели Суози по време на конференция за контрола и сигурността на оръжията, когато The Post попита за новия закон за докладване н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР