Кандидатът за кмет на Южен от ГЕРБ Атанас Кунчев проведе

...
Кандидатът за кмет на Южен от ГЕРБ Атанас Кунчев проведе
Коментари Харесай

Пешеходни зони и зелени площи поискаха жители на „Южен“

Кандидатът за кмет на „ Южен ” от ГЕРБ Атанас Кунчев организира още веднъж срещи с поданици на улица „ Даме Груев “,която е от най-невралгичните точки в региона.

„ Това, което ни описаха жителите, а и персонално видяхме с народния представител три мандата от ГЕРБ инж. Атанас Ташков, е, че в действителност краят на ремонта се вижда, само че се вижда ясно и началото на други съществени проблеми, с които ще би трябвало безусловно да се оправим през идващия мандат. Уверих жителите, че регистрирам минусите и изрично декларирам, че, в случай че бъда определен за кмет на региона, ще вложа доста старания, с цел да бъдат отстранени проблемите ”, показа Атанас Кунчев.



Според него друга значима точка, с не по-малко проблеми, е регионът към „ Слънчеви лъчи “ сред ул. „ Георги Икономов “ и ул. “ Михалаки Георгиев “.

„ С претендента ни за кмет на град Пловдив Костадин Димитров се срещнахме с доста жители тук, разговаряхме дълго. Основните проблеми, които ни споделиха жителите, са паркирането, пешеходните зони и зелените площи.  Много работа ни чака и ще би трябвало да я свършим, тъй като, както сподели господин Димитров –  „ Тук сме ви длъжници доста “, безапелационен е претендентът за кмет на „ Южен ” Атанас Кунчев.

Срещи с жителите организираха и претендентите за общински съветници Георги Василев, Петя Петкова и Десислава Георгиева.

Вярваме, че дружно можем да решим огромна част от проблемите на квартала.  За чист и спретнат град гласувайте с № 7 в трите бюлетини тази неделя 29-ти октомври,  призоваха претендентите на ГЕРБ.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР