Кандидатът за кмет на София на Възраждане е Деян Николов

...
Кандидатът за кмет на София на Възраждане е Деян Николов
Коментари Харесай

Възраждане номинира икономиста Деян Николов за кандидат за кмет на София

Кандидатът за кмет на София на " Възраждане " е Деян Николов - секретар на " Възраждане " - София. Това заяви във вторник водачът на партията Костадин Костадинов .

Това е втората публично оповестена кандидатура за кмет на София, откакто преди дни " Продължаваме промяната " - " Демократична България " (ПП-ДБ) и " Спаси София " софтуерния бизнесмен Веселин Терзиев . Организацията също поддържа кандидатурата.

" Кандидатът ни е млад, съумял, потвърдил се в своята сфера, икономист ", сподели Костадинов и добави, че работят дружно от години.

„ Ще бъда кмет, който желае София да се развива и всички тези районни кметове е редно да могат да вземат решение проблеми “, сподели Николов.

По негови думи, в случай че бъде определен, районните кметове ще имат повече независимост. Той пое ангажимент, че ще има доста повече локални референдуми и софиянци ще бъдат питани по значими тематики.

Деян Николов е народен представител на партията в Народното събрание. Според късата му биография в партийния уебсайт той е приключил „ Бизнес и стопанска система “ и е работил в сферите на логистиката, статистиката, бизнес разбора и мениджмънта. Също по този начин написа, че е работил в огромни интернационалните компании, като не се загатват имена.

Местните избори ще се състоят през есента. В София от 18 години ръководи ГЕРБ. Първо кмет беше Бойко Борисов (2005 - 2009 г.), а от този момент до момента - Йорданка Фандъкова . През януари тя заяви, че няма да се кандидатира отново. Досега ГЕРБ не е съобщила своята номинация за претендент за кмет на София.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР