Кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС е Антон

...
Кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС е Антон
Коментари Харесай

Антон Хекимян е кадидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС

Кандидатът за кмет на София на коалиция ГЕРБ-СДС е Антон Хекимян . Това разгласи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев пред публицисти. От обединението внасят документите за регистрацията на претендента за кмет, претендентите за районни кметове и общински съветници в Общинска изборна комисия (ОИК) – София. 

Всичко се случи предходната седмица, сподели Хекимян. Той добави, че е имал среща с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, от който персонално е получил поканата да бъде претендент на ГЕРБ.

“Намираме се в ексцентрична обстановка.  Решението го взех изцяло умишлено, персонално аз,  и след време, което аз желаех да ми бъде обещано, с цел да помисля обстановката.  Получил съм увещание, че  ще мога независимо да взимам решенията с и. Не съм обезпокоен, разчувствам съм.  Идеята ми е София да наподобява още по-добре “, сподели Хекимян след оповестяването на номинацията му.

Антон Хекимян – биография 

Антон Хекимян е роден на 22 май 1984 година в Стара Загора. Майка му е българка, а татко му – арменец. Завършва езиковата гимназия „ Ромен Ролан “ в Стара Загора с немски и британски, и “Журналистика “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, сочи информация на отдел “Справочна ” на Българска телеграфна агенция. 

Още като студент стартира работа в телевизия бТВ, където през годините е стажант, кореспондент, редактор, водещ. От 2004 година е кореспондент в утринния блок на малкия екран. През септември 2013 година става водещ на съботно-неделния утринен блок „ Тази събота и неделя “. На 2 юни 2014 година става водещ на утринното предаване „ Тази заран “ на бТВ. Антон Хекимян е шеф на отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на бТВ от края на 2020 година На 23 септември 2023 година „ бТВ Медия Груп “ (bTV Media Group) афишира, че приема с неотложен резултат оставката на Антон Хекимян, шеф “Новини, настоящи излъчвания и спорт “, в резултат на неговото решение да продължи в друга професионална посока.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР