Кандидатът за кмет на село Лиляче Вероника Ценова проведе предизборна

...
Кандидатът за кмет на село Лиляче Вероника Ценова проведе предизборна
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на село Лиляче Вероника Ценова проведе предизборна среща

Кандидатът за кмет на село Лиляче Вероника Ценова организира предизборна среща, на която показа своите цели за развиване на обитаемото място.

За да изразят своята поддръжка, на събитието участваха народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, евродепутатът от Политическа партия ГЕРБ Андрей Новаков, кметът Калин Каменов, зам.-председателят на Общински съвет – Враца Цветелина Николаева и общинските съветници от ГЕРБ доктор Димитър Пеев, Таня Георгиева, Тонка Милева и Гроздан Темнишки, някогашният регионален шеф Малина Николова, Владимир Вълов- кмет на с. Баница, Гергана Маркова – кмет на с. Мраморен, както и кметският наместник на кв. Кулата Даниела Чобанова.

„ Ще работя за чисти и поддържани публични пространства, поетапно асфалтиране и бетониране на улици и изцяло възстановяване на инфраструктурата, построяването на детска площадка за най-малките поданици на Лиляче, както и за възобновяване и надграждане на традициите и обичаите в селото, тъй като всяко обитаемо място би трябвало да има своя нравствен живот “, съобщи по време на срещата Вероника Ценова. Тя акцентира, че в селата, в които ръководят кметове от ГЕРБ се случват хубави неща, тъй като всички работят дружно като екип и си оказват помощ. „ От мен няма да чуете празни и неизпълними обещания, а ще работя за реализацията на казаните от мен цели “, добави още претендентът на Политическа партия ГЕРБ.

Кметът на Община Враца Калин Каменов изрази убеденост, че в този непълен избор, Лиляче би трябвало да направи правилния избор и да гласоподава доверието си на Вероника Ценова. „ Тя е един извънредно стимулиран човек, който дава обещание изпълними неща. Има екип до нея, а аз съм тук да й оказвам помощ, дружно с общинските съветници и народните представители – всички ние сме поръчител за осъществяването на нейните цели “, добави още Каменов. Той акцентира, че през тази година следва асфалтиране и бетониране на улици в селото на обща стойност 60 000 лева

„ Жени ГЕРБ са можещи и целеустремени, постоянно реализиращи концепциите си. Вероника е нежна и скромна, само че мощна, амбициозна и енергична жена, която сигурно ще работи за един по-добър образ на Лиляче “. Това съобщи представителят от област Враца в НИС на ЖГЕРБ и заместител – ръководител на Общински съвет – Враца Цветелина Николаева. Тя увери, че от страна на общинските съветници от ГЕРБ, Вероника Ценова има безусловна поддръжка при разрешаването на всевъзможни проблеми, касаещи селото.

Кметът на село Баница очерта всичко реализирано за последните години в селата от община Враца.

„ Това е екипът, който в действителност работи и това се вижда – и в град Враца, и в община Враца, и в региона. Това, което постигнахме дружно – нови улици, паркове и детски площадки, нови спирки- никое друго ръководство не би го постигнало “, акцентира Вълов.

Своята поддръжка за претендента на Политическа партия ГЕРБ изрази и националният представител Красен Кръстев. „ Ако гласувате доверие на Вероника Ценова, тя ще стане кмет на всички Вас и няма да Ви дели – по този начин, както прави кметът Калин Каменов. Когато има поддръжката на кмета на общината, постоянно има и директна връзка в реализацията на всички планове “.

Народният представител инж. Петя Аврамова оцени ангажираността на претендента от Политическа партия ГЕРБ за кмет на село Лиляче и желанието да се срещне с всеки един от хората в селото, да чуе проблемите, както и предложенията им за развиване. “Това е индивидът, който с грижа и внимание, старание и непримиримост ще работи за своето село. По нейна самодейност изчистихме и реновирахме парковото пространство в центъра на селото, с цел да проведем днешната срещата, още веднъж по нейна самодейност, изчистихме салона на читалището. Това не коства пари, а единствено предпочитание и обич към това, което правиш. Заставаме зад нейната кандидатура за кмет с опита и знанията си, с цел да работим дружно и да й оказваме помощ “, приключи инж. Аврамова.

„ Вероника се е посветила на идеята да избавя животи. Аз изпитвам голямо почитание към такива хора. На 26 години, хора като Вас, които ми гласоподаваха доверие, ме изпратиха в Европейския парламент. Може би половината от тях имаха вяра, че аз ще се оправя “, съобщи евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков. Той акцентира какъв брой е значимо да бъдат реализирани задачите, изменящи средата на живот. „ Ако Вие, хората с опит, повярвате на човек с толкоз сила, като Вероника, Лиляче ще бъде друго единствено за 2 години. Аз стоя до нея в упоритостта да промени всичко в близост – мръсните зали, прашните и неасфалтирани улици, скъсаното национално знаме над кметството. Вие заслужавате доста повече и няма да се откажем като екип, до момента в който това село не стане прелестно място, в което да отглеждате децата и внуците си и почтено да живеете тук. Аз бих дал своя вот за Вероника, тъй като това е един упорит човек, с прелестна специалност, който е избрал да остане и да работи за Вас “, приключи Андрей Новаков.

На всички присъстващи в НЧ „ Просвета – 1927 “, претендентът за кмет на Лиляче подари кинопрожекция на българския игрален филм „ Петя на моята Петя “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР