Кандидатът за кмет на район Южен“ от ГЕРБ Ататас Кунчев

...
Кандидатът за кмет на район Южен“ от ГЕРБ Ататас Кунчев
Коментари Харесай

Атанас Кунчев, ГЕРБ: Откровен съм с хората, заедно сме за нашия Южен

Кандидатът за кмет на регион „ Южен “ от ГЕРБ Ататас Кунчев се срещна с поданици от ул. „ Д-р Иван Кесяков “.

„ Това е една от улиците, които поставям в рубрика „ доста зле-спешен ремонт “. Да, тя в действителност е доста компрометирана улица, разбрах го още преди да ме поканят живеещи там. Както споделих и на жителите – 5-тата в листата ми с в действителност окаяни улици в региона към „ Белите брези “. Това показа Атанас Кунчев.

В този микрорайон, както и в целия Южен, има прави в доста неприятно положение като „ Щип “, „ Райко Жизнефоров “, „ Смилево “, „ Шар планина “ и доста други.

„ Много ми се желае да обещая, че ще бъдат напълно преасфалтирани, само че не желая да заблуждавам никого без да имам взор над предстоящ бюджет, тъй като хората заслужават единствено истината и съм задължен да бъда открит и прям.

Това, което мога да обещая и изрично го декларирам е, че ще дам всичко от себе си и ще работя с всички сили, с цел да се преборя за средства, с които да подобрим инфраструктурата и всички ние да можем да се придвижваме обикновено до домовете си “, сподели претендентът за областен кмет от ГЕРБ.

Той благодари за ползотворните срещи и прикани жителите да са все по този начин дейни, с цел да може дружно да работят за регион „ Южен “.

Номер 7 на 29.10. – Атанас Кунчев – за кмет на регион „ Южен “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР