Кандидатът за кмет на район „Възраждане“ от ГЕРБ /СДС/ Савина

...
Кандидатът за кмет на район „Възраждане“ от ГЕРБ /СДС/ Савина
Коментари Харесай

Савина Савова, ГЕРБ: Изпълних обещанието си и след повече от 30 години басейнът на 30 СУ „Братя Миладинови“ ще заработи отново

Кандидатът за кмет на регион „ Възраждане “ от ГЕРБ /СДС/ Савина Савова се срещна с шефове, учители, възпитатели и педагогичен съветници от учебните заведения и детските градини в регион "Възраждане ". Тя показа направеното в региона през миналия мандат.

"След повече от 30 години се възвръща плувният басейн и се обновява физкултурният салон с прилежащите им пространства на 30 СУ „ Братя Миладинови “. Обновена и ремонтирана е учебната инфраструктура на 46 ОУ „ Константин Фотинов “, което е монумент на ", сподели Савова. Тя акцентира, че в 32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски " е изпълнен повсеместен ремонт на покрива. В 18 СУ „ Уилям Гладстон сега се извършва повсеместен ремонт на покривите на главната постройка и в Българо - японския център. В 91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов”е изпълнена замяна на сградната отоплителна апаратура. Направен е главен ремонт и топлоизолация на носеща покривна структура и покрива на 67 ОУ „ Васил Друмев “. В на 76 ОУ „ Уилям Сароян " е ремонтирана оградата.



"В ДГ № 81 „ Лилия” е изработен главен ремонт на покрива с топло и хидроизолация. В ДГ № 120 "Детство под липите " е изработен главен ремонт на оградата. В ДГ № 50 „ Зайчето Куики” са изпълнени ограничения за енергийна успеваемост - главен ремонт на покрива - топлинно и хидроизолиране. В ДГ № 194 "Милувка " е изпълнено градивно подсилване на тераси и стълбище и възобновяване на детските площадки “, акцентира още Савова.



„ Работя за хората, извършвам обещаното “ е слоганът, който Савина Савова е избрала за акцията. Две от дилемите, сложени от гласоподавателите за миналия към този момент мандат, са изпълнени. Сградата на ул. „ Пиротска “ 117, в която се обитаваше Националният център по наркомании, ще бъде Първа общинска детска клиника. На мястото на Цветната борса ще се построи плануваното по градоустройствен проект учебно заведение.



Савина Савова показа програмата на претендента за кмет на София Йорданка Фандъкова и програмата си за развиване на регион „ Възраждане “ през идващите 4 години. „ Готов е планът и следва уголемение и преустрояване на 91 НЕГ с два нови корпуса – единият с 12 нови класни стаи, другият с два физкултурни салона и многофункционална зала. Предстои уголемение на 119 ДГ на ул. „ Брегалница “ с нов корпус, в който ще бъдат открити една яслена и две култивиран групи. В 32 СУИЧЕ ще бъде построена нова зона за спорт. В 30 СУ „ Братя Миладинови “ ще се извърши цялостна реорганизация на дворното пространство и създаване на спортни площадки. Предстои възстановяване на енергийната успеваемост и създаване на топлоизолация на ДГ 81 ДГ, 194 ДГ „ Милувка “, 67 ОУ „ Васил Друмев “, 76 ОУ „ Любен Каравелов “ и ДГ1, на която ще се извърши и градивно подсилване. Ще се извършат ремонтно-възстановителни действия, възстановяване на експлоатационните условия, енергийната успеваемост и досегаемост на средата на 13 ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ и отвесна планировка на 18 СУ “, сподели Савова.



В срещата участваха и претендентите за общински съветници Борислав Бориславов, Борислав Борисов, Диян Стаматов и арх. Николай Диков, които дискутираха цели от програмата на Йорданка Фандъкова.

Първият общински аквапарк в регион „ Възраждане “ след броени дни ще бъде подготвен. Предвижда се построяването на 6 нови учебни спортни зали с отворен достъп отвън образователно време, 5 нови спортни зали в кварталите в партньорство със спортните федерации и изявени спортисти, въвеждане на столична стратегия за приобщаващо обучение и поддръжка на нововъведенията в образованието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР