Кандидатът за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/ Наталия

...
Кандидатът за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/ Наталия
Коментари Харесай

Наталия Стоянова, кандидат за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/: Ще изградим две изцяло нови улици при блок 48 и при блок 67 в квартал „Христо Смирненски“

Кандидатът за кмет на регион „ Слатина “ от ГЕРБ /СДС/ Наталия Стоянова се срещна с поданици на квартал „ Христо Смирненски “ по време на открита приемна. В диалога с жителите се включиха националният представител Десислава Атанасова, претендентът за общински консултант Живка Новкова и Борислав Борисов.

Наталия Стоянова срещна присъстващите с направеното до в този момент и показа целите си за идващия мандат с взор към бъдещото развиване на квартала.

„ Обещах на хората неща, които в действителност мога да свърша, тъй като имам вяра, че от популизма в обещанията след това страдат точно те. Затова през идващия мандат мога да подсигурявам, че ще изградим две напълно нови улици при блок 48 и при блок 67. Това ще облекчи доста хората и ще усъвършенства връзките в квартала “, сподели Стоянова.



Тя добави, че ще бъде построено особено обособено пространство, уместно за разходка на домашни любимци, защото такова липсва на територията на квартала, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

„ Ще продължим да търсим разновидности за отделяне на повече места за паркиране както към блоковете 48 и 67, по този начин и в квартала. Темите свързани с възстановяване на живота в „ Христо Смирненски “ ще бъдат също мой приоритет през идващ мандат “, добави Наталия Стоянова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР