Кандидатът за кмет на район „Искър“ Ивайло Цеков разговаря с

...
Кандидатът за кмет на район „Искър“ Ивайло Цеков разговаря с
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район „Искър“ Ивайло Цеков разговаря с жители на кв. „Дружба“

Кандидатът за кмет на регион „ Искър “ Ивайло Цеков беседва с поданици на кв. „ Дружба “ до метростанция „ Искърско шосе “. В срещата взе участие и претендентът за общински консултант Лорита Радева, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.



Представителите на ГЕРБ срещнаха жителите с направеното и концепциите за продължение на развиването на „ Искър “ и на София като зелен регион и зелен град. Те показаха целите в програмата.



„ С цел запазване на околната среда в региона са актуализирани транспортните средства на градския превоз, които обслужват региона. Нови нископодови и климатизирани рейсове от най-високия екологичен стандарт ЕВРО6 обслужват сега живеещите в региона по главните линии на градския превоз в региона - 204, 604, 84, 384, 184. Това води до понижаване в пъти на нездравословните излъчвания във въздуха “, показа Ивайло Цеков.



Той акцентира, че регионът към този момент е обвързван с останалите елементи на града с най-бързия екологичен превоз – метрото, като на територията на „ Искър” са построени три метростанции.



„ Към тези резултати се прибавят и ремонтите на главните пътни артерии на региона – доизграждане на ул. „ Обиколна “ и бул. „ Копенхаген “, повсеместен ремонт на бул. „ Кр. Пастухов “, а сега цялостна реорганизация на бул. „ Искърско шосе “ и бул. „ Асен Йорданов “ на територията на регион „ Искър”, като се подменя в това число и 900 метра трамваен релсов път “, добави Лорита Радева. Тя сподели, че са основани благоприятни условия за различно напредване, като са построени велоалейна мрежа в региона – по протежението на бул. „ Копенхаген “ от бул. Цариградско шосе “ до кръстовището с ул. „ Обиколна “, по цялото продължение на новоизградената част на ул. „ Обиколна “ и по бул. „ Кръстю Пастухов “ до бул. „ Искърско шосе “. Продължава се с построяването на велоалея и по дължината на бул. „ Искърско шосе “ при цялостната му реорганизация.

Ивайло Цеков и Лорита Радева показаха своите целите за новия управнически мандат в областта на нова транспортна инфраструктура.



Те включват продължение на работата по възобновяване и ремонт на вътрешнокварталните улици, разширение на уличното осветяване и озеленяване; съвременен вътрешноквартален довеждащ до метростанциите транспорт; планиране и създаване на ул. „ Д. Пешев “; повсеместен ремонт на пътната връзка от кв. „ Абдовица “ до Околовръстния път; свързване на региона с ново трамвайно трасе с Метростанция 18 в „ Младост “ и създаване на бул. „ Копенхаген “ от бул. „ Цариградско шосе “ до ул. „ Самоковско шосе “ и други

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР