Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за

...
Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за
Коментари Харесай

Здравко Димитров и Димитър Колев поздравиха учители от...

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и претендентът за кмет на „ Западен “ Димитър Колев поздравиха учители от региона. Срещата бе по случай Международния ден на учителя, който се отбелязва на 5 октомври.

„ Вашата специалност е почтена за почитание. Бъдете здрави и щастливи “, пожела претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Той още веднъж удостовери, че се планува построяването на две нови учебни заведения в града.

Присъстващите бяха поздравени и от претендента за кмет на регион „ Западен “ Димитър Колев. „ Всички знаем, че в днешно време е доста мъчно да бъдеш преподавател. Желая на всички учители да имат сили и да не престават да дават най-хубавото от себе си на нашите деца, тъй като вие изграждате бъдещето на България “, съобщи Димитър Колев, след което сервира на всеки от присъстващите гербер и приветствен адрес.

Празникът бе проведен от Димитър Колев и районната партийна организация, като по традиция по този начин отдават самопризнание на едни от най-уважаваните хора в обществото. Те показаха религия, че на локалните избори на 27 октомври ще получат доверието на гласоподавателите и ще ги поддържат с бюлетина №43, с цел да продължи развиването на града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР