Кандидатът за кмет на Пловдив на ВМРО-НФСБ Славчо Атанасов се

...
Кандидатът за кмет на Пловдив на ВМРО-НФСБ Славчо Атанасов се
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Проблемите на пловдивчани не са леви или десни – те са общи

Кандидатът за кмет на Пловдив на ВМРО-НФСБ Славчо Атанасов се обърна с апел към гласоподавателите:

"Скъпи пловдивчани,

Заставам пред вас с името и лицето си, по този начин както постоянно съм го правил. Вярвам, че почтеното отношение към вас е да заявяваме уговорките си ясно, без да бъдем противопоставяни един на различен. Защото ние живеем дружно в един град. И имаме едни и същи проблеми. Тези проблеми не са леви или десни – те са проблеми на града ни и засягат всички.

Тежкият трафик в Пловдив не е ляв проблем, нито пък изисква дясно решение. Той е проблем, от който страдаме всички. И изисква съответно управническо решение.

Да си покрай хората, да имаш приемен ден, да работиш с Граждански и Експертни препоръки не е въпрос на лява или дясна политика, а е въпрос на виновна политика.

Да управляваш транспарантно и се отчиташ обществено пред жителите също не е обвързвано с това каква идеология изповядваш, а какъв управленец си.

Въздухът на Пловдив е замърсен за всички ни и този проблем не изисква ляво или дясно, а дейно решение.

Ще се опитат да ни опълчват. Но аз имам вяра в поддръжката ви. Защото дружно с вас, освен по време на предизборната акция, на и доста преди нея говорихме – на настоящия модел на ръководство би трябвало да бъде комплициран край. И на Пловдив е необходим не кмет, който дава обещание, а кмет който е потвърдил, че работи. Кмет, който ще взема решение общите за града проблеми. Кмет на всички.

В неделя, с ваша поддръжка, променям модела на ръководство – гласувайте! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР