Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян

...
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с участници в младежки обмен „Младежта е толерантност”

Кандидатът за кмет на община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с младежи от Сърбия, Турция, Хърватия и Гърция, които гостуват във Видин в границите на юношески продан “Младежта е толерантност”.

Във Видин младежите дискутират по тематики, свързани с толерантността и солидарността. Търсят отговори по какъв начин като общество да се оправим с езика на омразата, с предразсъдъците и нетолерантността. Те споделиха какъв брой са впечатлени от Видин, от гостоприемството на нашите съграждани, от културно-историческите ни забележителности и красивата природа. Младежите разговаряха с Огнян Ценков и за ролята на локалната власт за основаване на толерантна среда и предварителна защита на всевъзможен тип дискриминация.

Младежкият продан е в границите на Програма “Еразъм +” и се организира във Видин от 27 септември до 5 октомври. Програмата дава опция на младежи от разнообразни страни да се срещат и работят по общи планове като равноправни сътрудници.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР