Кандидатът за кмет на Община Русе от ГЕРБ Иван Иванов

...
Кандидатът за кмет на Община Русе от ГЕРБ Иван Иванов
Коментари Харесай

Иван Иванов: По-близо до хората за бързо решаване на проблемите им

Кандидатът за кмет на Община Русе от ГЕРБ Иван Иванов и лидерът на листата за общински съветници Алисе Муртезова се срещнаха с хората от пенсионерски клуб „ Надежда “.



Липсата на превоз в квартала беше един от главните проблеми, който възрастните хора сложиха пред претендентите. „ Тази неправда би трябвало да бъде поправена, тъй като това извънредно доста затруднява живеещите в този регион. Всички ние сме длъжници в грижата за възрастните хора - вие заслужавате заслужен и удобен живот ”, сподели Иван Иванов.

„ Така, както децата са нашето бъдеще, вие сте нашето настояще и ние би трябвало да се грижим за вас. В 21-ви век всеки би трябвало да може да се придвижва свободно. Ние не за първи път се срещаме с вас и, за жалост, виждам, че за 4 години проблемите с превоза не са решени. “ Това съобщи лидерът на листата Алисе Муртезова.

„ Ежемесечни приемни на кмета и общинските съветници по кварталите е един от целите в програмата на ГЕРБ за Русе ”, изясни Иван Иванов. Целта е да се поддържа непрекъснат и непосредствен контакт с хората, с цел да може по-бързо да се вземат решение проблемите им.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР