Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ,

...
Кандидатът за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ,
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Диана Иванова се срещна с жители на кварталите „Средна кула“ и „Долапите“

Кандидатът за кмет на Община Русе, повдигнат от Политическа партия ГЕРБ, инж. Диана Иванова разговоря с поданици на кварталите „ Долапите “ и „ Средна кула “. На срещата участваха още кметските наместници, регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Русе и депутат Пламен Нунев, общинският началник Росен Даскалов, претенденти за общински съветници, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Кварталите и дребните обитаеми места ще станат китни центрове, това е заложено в нашата Програма с мисъл към хората. Защото доста наши съграждани работят в Русе, само че избират да живеят в „ Средна кула “, „ Долапите “, в Басарбово и дребните обитаеми места. Едно от първите неща, които ще направя като кмет на Русе, е да основа звено в Община Русе за директна работа с кметовете на дребните обитаеми места и кметските наместници.



Инж. Диана Иванова беседва с жителите от двата квартала и за инвестицията по Оперативна програма „ Околна среда “ за създаване на нови водопроводи и канализация, с което ще се позволи дългогодишният максимален проблем на жителите на „ Долапите “ и „ Средна кула “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР