Кандидатът за кмет на община Петрич - Кирил Танушев, представи

...
Кандидатът за кмет на община Петрич - Кирил Танушев, представи
Коментари Харесай

Силен старт на кампанията!  Кандидатът за кмет Петрич Кирил Танушев представи програмата си за управление 

Кандидатът за кмет на община Петрич - Кирил Танушев, показа програмата за ръководство, деветимата претенденти за кметове на села от района и осемнайсетте претенденти за общински съветници.

Девет целта в управническата си стратегия показа претендентът за кмет на общината. Според Кирил Танушев, постигането на тези цели ще изведе района от застоя и ще го трансформира в по-добро място за живеене и за сбъдване на фантазии.

Ефективно ръководство

Градска среда

Здравеопазване

Бизнес и вложения

Спорт

Облагородяване и развиване на селските региони

Грижа за животните

Борба със замърсяването на околната среда

Социални тласъци

" Поставяме приоритет върху качественото опазване на здравето и обучение, възстановяване на инфраструктурата, чиста и зелена община, благоприятни условия за бизнеса, почтени приходи. Програмата ни дава вероятност за създаване на една мощна и просперираща община, където всеки почтен и деятелен човек има своя късмет за добър живот ", разяснява той. Залагаме на самодейния метод с бързо маркиране на проблемите и своевременното им решение. Ще се вслушваме във всяко положително предложение, което допуска намерено ръководство, покрай хората и отворено другарство.


Като начало сме видели положителните образци в други общини, както в страната, по този начин и в чужбина. Няма потребност да откриваме топлата вода.
Например болничното заведение, един от наболелите проблеми в община Петрич. Сградата е много огромна като база, може да се направи връзка с някоя от огромните лечебни заведения в столицата и да се обособят някои отделения в нашия град. Пример - в Бургас откриха нова частна болница, която работи със здравната каса. Може благодарение на страната да се изиска такава връзка с някоя огромна столична болница. Да се дават стипендии на студенти, които след това биха работили в локалната болница против положително възнаграждение. Да се притеглят с условия и опитни лекари с дълготраен стаж. В момента болничното заведение в Петрич не действа обикновено, родилното поделение работи краткотрайно и когато е затворено пациентите се изпращат в Сандански. А бихме могли да се възползваме и от климата, от наличните запаси, от лековитата вода в Рупите и да превърнем общината в профилиран център за лекуване и рехабилитация.


Виждаме, че проблемите за решение са доста, само че те не ни плашат. Напротив, идваме с концепцията, че човек се занимава с политика не с цел да се облагодетелства до момента в който е във властта и да пази позиции с феодални способи, а да бъдем катализатори за основаване на по-добри условия за живеене на хората. Това е смисълът, който влагаме., сподели претендентът за кмет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР