Кандидатът за кмет на община Нова Загора, издигнат от БСП

...
Кандидатът за кмет на община Нова Загора, издигнат от БСП
Коментари Харесай

Румен Христов: Време е Нова Загора да се управлява по честен и прозрачен начин*

Кандидатът за кмет на община Нова Загора, повдигнат от „ Българска социалистическа партия за България “ Румен Христов и претенденти за общински съветници от листата на Българска социалистическа партия се срещнаха с поданици на град Нова Загора. Пред новозагорци те показаха своите цели за една отворена към хората, ефикасна и работеща с бизнеса община.
Румен Христов съобщи, че е време Нова Загора да се ръководи по един транспарантен и почтен метод и това може да се случи, в случай че хората поддържат претендентите на левица. „ Нова Загора има извънредно доста нерешени проблеми, нужна ни е по-прозрачна работа на администрацията, нулева приемливост към нарушителите на публичния ред, градът би трябвало да бъде по-сигурен, нужно е по-добро общинско опазване на здравето и обучение, условия за развиване на дребния и междинен бизнес. Може би от това се нуждаят съвсем всички дребни български общини, само че след години ръководство на една партия, която не взема решение действителните проблеми на хората, те към този момент ни се костват нерешими “, сподели още Румен Христов.
Той бе безапелационен, че това обаче не е по този начин. Можем да решим проблемите на Нова Загора и то бързо, само с работа за хората и общината ни. Подобрим ли разходването на средствата от общинската хазна, ще решим и проблемите на града и общината си “, безапелационен бе кандидат- градоначалникът.
Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР