Кандидатът за кмет на Община Несебър от ГЕРБ Атанас Терзиев

...
Кандидатът за кмет на Община Несебър от ГЕРБ Атанас Терзиев
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Несебър Атанас Терзиев в Равда и Гюльовца: Вратата на кабинета ми ще бъде отворена за всеки

Кандидатът за кмет на Община Несебър от ГЕРБ Атанас Терзиев стартира поредност от срещи в съставните селища, оповестиха от пресцентъра на партията.

В края на седмицата той съумя да чуе персонално от какво имат потребност хората в Равда и Гюльовца и да им показа акцентите в своята стратегия. А първата му среща бе в пенсионерския клуб на Гюльовца. С него бяха и претендентите за общински съветници от партията.

Кандидатът за кмет Атанас Терзиев, който на тези избори взе участие в бюлетината под номер 43, беседва с локалните поданици, които се оплакаха от неналичието на достъп до качествено опазване на здравето, както и от цената на превоза до огромните градове, в които се намират медицинските центрове.

„ Реорганизация на превоза и субсидирани карти, в това число до регионалния център Бургас, са изцяло във опциите на най-богатата община в България - Несебър ", увери ги Терзиев.

Местните поданици също означиха, че от години желаят банкомат в селото, с цел да имат достъп до парите си. Терзиев още в границите на деня организира диалог с няколко финансови институции за благоприятни условия в региона и има уверението, че слагането на ново устройство ще се случи в границите на няколко седмици. „ Който желае да свърши работата намира метод, а който не желае, намира опрощение ", безапелационен бе Терзиев.

В края на деня той се срещна с възрастните поданици на Равда в локалния клуб. Равденци се оплакаха от морално остарялата ВиК мрежа, проблем, прочут на общинското управление от години.

„ В Равда ще бъде извършена сериозна рехабилитация на ВиК мрежата ", подсигурява Терзиев и обясни проектите за създаване на крайбрежна алея и разширение на парка в Равда. Той персонално се ангажира с решение на казуса с брегоукрепването, което е наболял от години и добави, че в случай че бъде избрам за кмет, вратата му ще бъде отворена за всеки гражданин на общината.

Следващата среща на кандидат-кмета Атанас Терзиев е с жителите на Слънчев бряг - Запад в понеделник, 14 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР