Кандидатът за кмет на МК БСП за България не се

...
Кандидатът за кмет на МК БСП за България не се
Коментари Харесай

Ваня Григорова не се яви на дебата с Терзиев, искала да се случи в обществените медии

Кандидатът за кмет на МК " Българска социалистическа партия за България " не се яви на спор с съперника си от ПП-ДБ Васил Терзиев. Причината - убеждението ѝ, че той е трябвало да се случи в публичните медии - през днешния ден по Българска национална телевизия, а на следващия ден по Българското национално радио. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 792
Първоначално дебатът сред двамата отиващи на балотаж за кметското място в столицата трябваше да бъде излъчен по Българската национална телевизия, взаимно с бТВ. Терзиев, обаче, предложи друг от първичния формат - двамата да се срещнат очи в очи. Вместо това, той счете за по-правилно проблемите на София да се дискутират още с по един претендент за областен кмет и по един представител в Столичния общински съвет. 

Това не са хареса на Григорова, която в отворено писмо написа:  " Когато отправяте сходни предложения, добре е да си припомните, че сега сте претендент за обществена служба, а не корпоративен началник, който счита, че подчинените му са длъжни да извършват прищевките му ". И подлага на критика Терзиев, тъй като счете, че има потребност " някой да му суфлира ". 

Васил Терзиев изясни, че не го е боязън от спор с нея, тъй като към този момент е провел три такива. Последва предложение от негова страна двамата да дебатират в ефира на " Дарик радио ". Но и това не се случи. изпрати отхвърли до медията с претекста, че " срещата " сред двамата кандидати за кмет на София е трябвало да се организира в публичните медии. " За мен държанието на Терзиев е неточно и недопустимо, а и към момента не съм получила отговор на отвореното писмо ", уточни тя в позицията си. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР