Кандидатът за кмет на град Айтос от ГЕРБ Васил Едрев

...
Кандидатът за кмет на град Айтос от ГЕРБ Васил Едрев
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Едрев проведе поредица от срещи в община Айтос

Кандидатът за кмет на град Айтос от ГЕРБ Васил Едрев и претендентите за общински съветници се срещнаха с жителите на квартал „ Маджур Махала “ в града. Възможността за обезопасяване на кръстовището на основния път към СОУ "Никола Вапцаров ", възстановяване на сметосъбирането и съществуването на задоволително контейнери за боклук в региона, бяха единствено част от тематиките, бсъдени с локалните хора.

„ Свършеното в общината е очевидно, а доверието на хората се печели единствено с работа, не с огромни обещания. Ако желаете и в идващите години смяната и развиването в Айтос да продължат, не се доверявайте на популизма, а изберете хората, които са потвърдили, че могат “, съобщи Васил Едрев пред присъстващите.



С. Поляново също бе измежду посетените места от екипа на ГЕРБ, участващ в предизборната акция. Дискусията се организира в залата в селото, като повече от два часа хората интензивно задаваха въпроси и излагаха своите терзания. Бяха разисквани проблеми с канализацията, неналичието на целодневна детска градина, потребността от възстановяване на инфраструктурата, построяването на спортни уреди и други

„ Жителите на Поляново не вършат изключение от своите съграждани на всички места в община Айтос. Те са дейни хора, които желаят обитаемото място да се развива, а това е извънредно значимо, тъй като без дейна гражданска позиция и разговор, няма по какъв начин да бъдат решавани проблемите “, безапелационен бе Васил Едрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР