Кандидатът за кмет Димитър Бръчков се срещна с председателя на

...
Кандидатът за кмет Димитър Бръчков се срещна с председателя на
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Петрич Д.Бръчков се срещна с председателя на парламентарната комисия по образование и наука Красимир Вълчев 

Кандидатът за кмет Димитър Бръчков се срещна с ръководителя на парламентарната комисия по обучение и просвета Красимир Вълчев
Красимир Вълчев беше в Петрич за среща с шефове, заместник-директори, ръководители на синдикални организации и ръководители на методическите обединявания в институциите на предучилищното и учебното обучение в община Петрич. Обсъдени бяха настоящи въпроси, свързани с бюджет 2024 г за системата на предучилищното и учебно обучение.
С претендента за кмет Димитър Бръчков бяха разисквани опциите за създаване на нови физкултурни салони и главен ремонт на съществуващите според новата " Програма за създаване на нови и съществуващи спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските учебни заведения за интервала 2024-2026 година "
Красимир Вълчев и Димитър Бръчков разговаряха и за ролята на Общината при плановата подготовка на учебните заведения, които ще аплайват по " Програма за създаване на нови и съществуващи спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските учебни заведения за интервала 2024-2026 година "
Димитър Бръчков: Ще продължим да влагаме в просветителната инфраструктура! Всичко се случва с единни старания. Доказали сме го!

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР