Кандидатът за кмет Александър Николов поднесе цветя и венци предпаметната

...
Кандидатът за кмет Александър Николов поднесе цветя и венци предпаметната
Коментари Харесай

Александър Николов: Днес е времето на лидерите, които знаят как да обединяват и пазят националната независимост

Кандидатът за кмет Александър Николов сервира цветя и венци предпаметната плоча на площад „ Стефан Стамболов “, паметника на " Дойранската епопея " и " Вечният огън " вДеня на независимостта на България. Заедно съссъмишленици отМК„ Алтернативатазагражданите “, той се поклони пред паметта на нашите предци и засвидетелства почитание към подвига на борците за независимост.



„ Независимостта не е подарък от предишното. Тя е резултат на битка за независимост, резултат от напъните на доста родолюбци, които са пожертвали себе си в името на това да я има България “, сподели Николов. Той акцентира, че през днешния ден е от изключителна значимост да си спомним и пазиме идеалите на нашите предшественици.



„ Свободата би трябвало да се отстоява всеки ден. Само обединени можем да пазим своята самостоятелност, своите правила и своята религия, че България ще пребъде през днешния ден и във вековете “, съобщи Александър Николов. Той акцентира, че към този момент е пристигнало времето на новите политици, които знаят по какъв начин да сплотяват с хрумвания хората, а не да разединяват. „ Време еза водачите, които пазят националната самостоятелност. Време е да бъдем общественост от жители, които основават, които вървят дружно, които имат цели и които отстояват полезностите “, добави той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР