Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел се

...
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел се
Коментари Харесай

Ева Майдел: Днес България произвежда три пъти повече отколкото през 1989 г. 

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Ева Майдел се срещна през днешния ден със притежателите и работещите в две от водещите машиностроителни компании в България. Дружествата създават машини за хранителната, млекопреработвателната и винарската индустрия и към този момент 30 години са едни от главните работодателите в Хасково, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.



"Всеки, който твърди, че стопанската система не работи, лъже. Днес брутният вътрешен артикул на България е най-голям в историята и три пъти по-висок в сравнение с през 1989 година Прогнозата на Европейската комисия слага България в топ 3 на страните с най-голям стопански напредък за 2020 година с 3.6%, което е доста над междинното за Европейски Съюз. Това потвърждава, че всичко, което в ГЕРБ вършим – от автомагистрали, през положителни връзки с европейските институции поради еврофондовете, до привличане на непознати вложения, е с тази значима цел – развиване на стопанската система, с цел да порастват приходите. “ Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на срещите си във водещите машиностроителни предприятия в Хасково.



"Избрахме да се срещнем с Вас и да разгледаме Вашите производства, тъй като Вие сте две от най-устойчивите компании в Хасковски район ", сподели националният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Тя срещна Ева Майдел със основателите на Донидо АД и ПИМ ООД и посочи, че това са компании, които работят в по-голямата си част за външния пазар, освен в Европа, само че и в Съединени американски щати и Русия. "Сериозният бизнес към този момент осъзнава голямото преимущество на общия европейски пазар и по тази причина упорства за съблюдаване на всички регламенти, които подсигуряват на бизнесмените свободна търговия ", акцентира тя.



В продължение на срещите и диалога си с български компании, Ева Майдел се срещна с развиването и потребностите на хасковските компании за произвеждане на машини за хранително-вкусовата промишленост ПИМ и Донидо. Ева Майдел има информативен офис в Хасково и през последните години реализира и поддържа редица начинания в района, в това число и провежда работно посещаване на хасковски бизнесмени в Брюксел и срещи с евентуални сътрудници.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР