Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина

...
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Ивелина
Коментари Харесай

Ивелина Василева се срещна със спортисти, интелектуалци и хора на изкуството в район Оборище

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ивелина Василева се срещна със спортисти, интелектуалци и хора на изкуството в регион Оборище.

Ивелина Иванова сподели, че държавното управление на ГЕРБ е направило доста вложения в подкрепяне на материалната база, културните институти, изложбени зали, театри, опери, читалища.

Според нея това е един знак за високия приоритет, който се дава на културата. Тя добави, че в спорта вложения са ориентирани, както в уреди, в построяването на нови игрища зали, по този начин и по повод за благоприятни условия за разрастване на всеобщия спорт – спортни площадки, велоалеи, благоприятни условия и на децата да имат достъп и опция да спортува. Ивелина Василева добави, че това ще бъде заложено като приоритет и в идващия бюджетен интервал – обезпечаване на повече средства по линия на европейската взаимност за спорт и просвета. "Необходимо е да насочим старания, тъкмо за такива действия и вложения ", добави тя.

На срещата участваха народните представители от ГЕРБ Евгения Алексиева и Тома Биков, заместник-кметът на София Тодор Чобанов, общинските съветници Николай Стойнев, Михаела Иванова, Йоанна Драгнева, Мита Георгиева, районният началник на ГЕРБ-Оборище Йорданка Фикирлийска, Николай Попов, член на УС на ПГЕРБ-София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР