Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей

...
Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей
Коментари Харесай

Андрей Ковачев участва в среща с бизнеса в район Слатина

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев взе участие в среща с бизнеса в регион "Слатина ".

На събитието участваха заместител – министърът на външните работи Георг Георгиев, националният представител Борислав Борисов, общинските съветници Живка Новкова и Николай Стойнев, кметът на регион "Слатина " Наталия Стоянова, организационният секретар на ПГЕРБ Зафир Зарков и членове на управлението на структурата. Обсъждани бяха тематики, свързани с провокациите пред бизнеса и развиването на страната ни във връзка с стопанската система.

Андрей Ковачев акцентира, че една рационална и устойчива стопанска система се гради на добър капиталов климат, на добра данъчна система и на положително партньорство сред работодатели и чиновници.

„ За нас като членове на ЕНП стои на напред във времето въпросът за основаването на положителни условия за бизнес. ГЕРБ е партията, която работи за това да има повече вложения и работеща стопанска система в страната, добави Ковачев. Той добави, че целите на ГЕРБ са ориентирани към обективен европейски пазар без двойни стандарти, произвеждане с висока добавена стойност и нови пазари за българските артикули и услуги.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР