Кандидатът за евродепутат Емил Радев ще посети област Видин на

...
Кандидатът за евродепутат Емил Радев ще посети област Видин на
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев ще посети област Видин

Кандидатът за евродепутат Емил Радев ще посети област Видин на 3 май (петък).

От 11:00 часа в митрополитския храм „ Св. Николай Чудотворец” Емил Радев ще участва на откриването на предизборната акция на ГЕРБ във Видин. По традиция регионалната конструкция на партията ще даде старт на акцията с водосвет за здраве и триумф. На тържествения обред ще участват регионалният координатор на ГЕРБ-Видин и депутат Владимир Тошев и общинските управления на партията от региона.

От 12:00 часа претендентът за евродепутат Емил Радев ще се включи в „ зелена” акция на ГЕРБ-Видин. Емил Радев, Владимир Тошев, членове и симпатизанти на партията ще засадят 200 рози в Розариума край замъка”Баба Вида”.

От 15:30 часа в Конферентната зала на Областна администрация Емил Радев ще показа акцентите в секторните политики в платформата на ГЕРБ за европейските избори пред поданици на община Видин.

Посещението на претендента за евродепутат Емил Радев във област Видин ще продължи със среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в гр.Кула, община Кула. Срещата ще се организира от 17:30 часа в салона на НЧ „ Просвета”, ул.”Възраждане” № 21.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР