Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и част от

...
Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и част от
Коментари Харесай

С мисъл за най-малките: Мартин Харизанов отново направи дарение за детска градина „Славейче“ в Криводол /снимки/

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов и част от екипа на МГЕРБ-Враца, направиха следващото положително дело, научи организация BulNews. Заедно те подариха 30 броя олекотени одеяла и спални комплекти за малчуганите от детска градина “Славейче ” в Криводол. Дареното спално долни дрехи е на компания “Хоумтекс ” - с високо качество и подобаващ десен за децата.  
“Много се радваме, че получаваме тези комплекти. Те са извънредно нужни, защото ние не сме на делегиран бюджет и само разчитаме на средства от общината и донори. Благодарим на Мартин Харизанов, който към този момент за повторно прави подаяние на нашата градина, и се надявам, че ще продължи и отсега нататък с положителните каузи към нас ”, сподели Лилия Петрова, шеф на детска градина “Славейче ”.
Първото подаяние за детската градина е направено през 2021г. и е чек от 1 000лв., който способства за закупуването на нови кревати. 
Тогава образецът на Мартин Харизанов и съдружие “Благотворни другари ” е последван и от други донори и средствата за чаканите от години нови кревати са събрани.
“Надявам се и в този момент да сме положителният образец. Винаги съм казвал, че положителното е заразно и съм извънредно благополучен, че моят образец и този на членовете на Сдружението е последван и от други добротворци. С “Благотворни другари “ сме дарявали и за детските градини в селата Ракево, Галатин, Лесура, Пудрия и Краводер, които също се намират в община Криводол. 
Вярвам, че всички ние би трябвало да способстваме за това децата в региона да бъдат възпитавани и обучавани в положителни условия. 
Тук е мястото да напомня, че по време на ръководството на ГЕРБ образованието бе един от главните цели, а всеки един от нас даваше и продължава да дава своя персонален принос за децата на област Враца. 
Време е България още веднъж да бъде постоянна. Да има отговорно ръководство с мисъл за бъдещите генерации ”, сподели Мартин Харизанов. 

Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №2 машинно и в бюлетината и за Мартин Харизанов с преференция 102. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР