Кандидатът на ВМРО за кмет на Пловдив Славчо Атанасов се

...
Кандидатът на ВМРО за кмет на Пловдив Славчо Атанасов се
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Аз ще управлявам с пловдивчани – не с определени общински съветници

Кандидатът на Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Пловдив Славчо Атанасов се обърна към жителите дни преди балотажа.

Скъпи другари,

Изборът в неделя е значим. Затова се обръщам към вас и декларирам своето разбиране - аз ще ръководя с вас, пловдивчани – не с общински съветници от една политическа мощ. За мен няма значение дали са 5 или 17 тези съветници, тъй като считам да предлагам решения, които са положителни и работещи за Пловдив, и ползите на всички ни.

Вярвам в това. И желая да видя кое ще е това болшинство в бъдещия Общински съвет, което ще се изправи против “диктатурата” на положителните оферти за града. Аз съм положително мислещ прагматик и ще намеря метод да откликна на всяка позиция, стига тя да усъвършенства желанията и задачите ми в интерес на Пловдив.

Няма да позволи опълчването сред двете огромни партии ГЕРБ и Българска социалистическа партия на национално равнище да се случи в Пловдив за сметка на пловдивчани. Ако получа доверието на пловдивчани – незабавно връщам директното лъчение на съвещанията на Общинския съвет по локалните малките екрани.

Общинските съветници би трябвало да знаят, че когато взимат решенията си – това става пред очите на жителите. Отново ще повторя – ще разгадавам на поддръжката на всички за добруването на Пловдив. Нали за това сме определени?

Помним, че може да се ръководи сполучливо и без общински съветници зад теб, когато става дума за града. Нали по този начин работеше и управляваше сполучливо София господин Бойко Борисов? Без нито един общински консултант!

Аз съм уверен в едно и от това ще се управлявам в работата си: Това са локални избори. На тях хората избират кмет, който ще взема решение проблемите им. За тези проблеми няма леви или десни решения – има работещи решения. За всички!

Аз за това ходя на балотажа в неделя!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР