Кандидатът на ПП и ДБ за кмет на Варна –

...
Кандидатът на ПП и ДБ за кмет на Варна –
Коментари Харесай

Схема: Благомир Коцев крие 100 дка до райския плаж Карадере (СНИМКИ)

Кандидатът на Политическа партия и Демократична България за кмет на Варна – схемаджията Благомир Коцев, е скаран с истината и това не е никаква загадка в морската столица. Бившият регионален с милионни задължения нееднократно тиражира в общественото пространство врели-некипели без да схваща, че лъжите му са елементарно оборими. Поведение, което е безусловно несъвместимо с поста, към който се е устремил дружно с делата си, заемите, отговорностите и злоупотребите си.

Последната изцепка на Коцев е изказване, че парламентарната му група – тоест метне смяната Политическа партия, са внесли в Народно събрание законопроект за възбрана на строителството по Черноморието, в това число и в местността Карадере, не тъй като му пука за райския плаж, а тъй като семейството му има 100 дка от тях, разкри източникът.

 

„ Преговорите с останалите партии бяха сложни, само че като варненец не мога да скрия насладата си.

❗ На Карадере няма да има градежи ❗

Около Варна също има диви и към момента девствени плажове – Фичоза, Черноморец и Пашадере. Вярвам, че в новия общински съвет, и персонално аз като кмет на града, ще съумеем да ги защитим от похищението на досегашните крупни вложители. Тяхното безчинство в общината би трябвало да бъде спряно, с цел да останат нашите диви плажове красиви и естествени, а гората зад тях зелена и незастроена.

Това е волята на хората! “

Обаче, има копие на документа, импортиран в Народно събрание за голяма и неприятна изненада на пишман мераклията за кмет. Под него като вносители са се подписали не парламентарната група на Политическа партия, а Кирил Петков, Бойко Борисов, Дилян Пеевски и Христо Иванов.

Знаете ли, че наказаните за тежки закононарушения, постоянно измъчвани от съвестта си поради стореното, си измислят напълно разнообразни от действителността сюжети и подсъзнателно се стремят някак да компенсират направеното?

В тази догадка с Карадере е и Благомир Коцев. Момчето на тати, второ потомство БКП-номенклатура, може би се пробва да заличи загатна от следващата врътка на фамилните компании, от които са нанесени вреди за над 4 млн. лева

През не чак толкоз далечната 2007 година зетят на Коцев през „ ИМЕКС 2000 “ купува за жълти стотинки 50 дка гори край Карадере. По същото време на същото място друга компания – „ Силвър концерн ” ЕАД, купува отново на безценица други 50 дка гори в региона.

После „ напълно инцидентно “ втората компания става притежател на първата. По това време страната се ръководи от Сергей Станишев, което оказва помощ на фамилията да извади от Натура 2000 стоте декара и да ги ипотекира в Уникредит Булбанк за 5 милиона лв. и 500 000 лева

Ей го таткото на схемаджията – общоизвестният в ъндърграунда Рубин Коцев

Разбира се, схемата е да се вземат парите и да не се обслужва заемът. Банката взема декарите, а фамилията на Благомир Коцев остават над 4 млн. лв., тъй като длъжникът е благосъстоятелност на офшорка. Според „ БАНКЕРЪ “ „ генезисът на няколкото офшорки, забъркани в тази ситуация, е дело на Рубин Коцев (на лъжеца тати-то, б.ред.) и Чавдар Ангелов.

Дружеството „ Силвър концерн “ ЕАД е записано във Варна на адрес р-н Приморски, Приморски парк, комплекс „ Хоризонт ”, пл. 3, ет. 2.

Сега към този момент може би разбирате за какво Коцев не желае там да се строи – не търпи конкуренция, дори и когато към този момент е напред с 4 млн. лв..

Може би се сещате и какъв брой добър кмет би бил един мъж, заемал държавна работа без тапия, назначен нелегално, в неспособност да извършва отговорностите си поради милиони левове необслужвани заеми, с висящо дело за закононарушение по работа като регионален шеф, с дело за нелегално прилагане на част от морската градина на Варна за обогатяване и на всичкото от горната страна – безсмислено лъжейки какво се случва в Народното събрание.

Да пази Господ…

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР