Кандидатът на ПП-ДБ, подкрепен от гражданската организация Спаси София Васил

...
Кандидатът на ПП-ДБ, подкрепен от гражданската организация Спаси София Васил
Коментари Харесай

Терзиев чака да минат и магнитните бури, за да чуе кандидата за кмет на ГЕРБ

Кандидатът на ПП-ДБ, подсилен от гражданската организация " Спаси " София " Васил Терзиев в очакване ГЕРБ да разгласят претендента си за кмет на София. В ГЕРБ с изключение на астролози, работят и метеоролози. Сега чакат да отминат и магнитните стихии, само че се надяваме през днешния ден, на следващия ден да се отминали и откакто настъпи равноденствието, да разгласят претендента си за кмет на София, сподели Терзиев пред News.bg.

Терзиев не знае дали претендентът на ГЕРБ за локалния избор ще е Антон Хекимян, каквато информация се появи в медийното пространство, само че в случай че е той, даде обещание да го разяснява.

Той работи за безапелационна победа на първи тур и да заслужи доверието на софиянци, с цел да има всички принадлежности да осъществя проектите си за града. Всички са доста стимулирани - претендентите ни за районните кметове, претендентите ни за общинските съветници и всички структури, акцентира Терзиев, който чака да завоюва локалните избори.

Коментарът си той направи, откакто показа амбициозните си проекти за естествен парк " Витоша ", в случай че стане кмет на София.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР