Кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев срещу Ваня

...
Кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев срещу Ваня
Коментари Харесай

Битката за София: Васил Терзиев срещу Ваня Григорова на балотаж в неделя

Кандидатът на ПП-ДБ и " Спаси София " Васил Терзиев против Ваня Григорова, подкрепена от Българска социалистическа партия и " Левицата " - това е най-вероятният балотаж в София. Пред медиите Терзиев съобщи, че продължава борбата да бъде кмет на всички софиянци, а Григорова акцентира, че ще търси поддръжка на втория тур от всички.

Васил Терзиев благодари на всички, дали своят вот за една по-различна София:

" Тази, за която мечтаем, която може да бъде ръководена от хора, които я обичат, с цел да може да стане чист, европейски, организиран, зелен град, където няма хора втора употреба, където няма квартали втора употреба. "

Терзиев дефинира акцията си като положителна, само че не разяснява с кого избира да се яви на балотаж - Ваня Григорова или Антон Хекимян.

Водачът на общинската листа Борис Бонев съобщи, че без значение с кого ще бъде балотажът, Васил Терзиев ще е новият столичен кмет, а от през днешния ден София към този момент няма да е същата:

" София от през днешния ден отваря нова страница в своята история и съм изцяло сигурен, че тя ще бъде доста по-успешна, по-отворена към бъдещето. Направихме страховит резултат. "

И претендентът за кмет на " Българска социалистическа партия за България " и " Левицата " Ваня Григорова благодари на хората, повярвали в нея:

" Направихме първата стъпка, която е най-важна: поставихме в центъра на акцията проблемите на работещите хора, проблемите на дребния човек. Те към този момент са незаобиколим фактор. Накарахме хората да повярват, че една друга София е друга. "

Тя отговори и на въпрос от кого ще търси поддръжка на втория тур:

" Търсим поддръжка от всички партии, обединения и неправителствени организации, и хора, които припознават нашите дела. "

Кандидатът на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян, който е другият вероятен конкурент на Васил Терзиев за балотажа в София в неделя, не направи изказване пред медиите във вечерта след вота.

Репортаж на Ирина Цонева и Вера Александрова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР