Кандидатът на партия СБОР Стоян Руйков е един от основните

...
Кандидатът на партия СБОР Стоян Руйков е един от основните
Коментари Харесай

Стоян Руйков - алтернативата на досегашното управление в Петрич

Кандидатът на партия СБОР Стоян Руйков е един от главните кандидати в борбата за кметския стол на община Петрич. Според предварителните планирани 34-годишният петричанин има огромни шансове за балотаж дружно с до неотдавна настоящия кмет, който е претендент на ГЕРБ-СДС и претендента от Политическа партия ”Български гласъ ” – Любчо Минев.
Стоян Руйков дава поръчка да бъде по-добрата опция на досегашното ръководство, като ясно се разграничава от своя конкурент и досегашен кмет на град Петрич, с визията си за града! Руйков е безапелационен, че два мандата стигат за досегашният кмет и че общината има потребност от управленец, който да пази без значение и обществено ползите на петричани. Руйков е твърдо решен да промени модела на ръководство „ АЗ ” и до момента водената политика в южния град и близките села.
РЕАЛНО ДЕЙСТВАЩИ БОЛНИЦА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
На първо място по цели в програмата на Руйков е опазването на здравето и болничната грижа. Той и екипът му възнамеряват неотложни работни срещи с представители на частни и държавни лечебни заведения. С ясната задача - дружно с одобрени мениджърски практики да бъдат привлечени водещи лекари от всички специалности в петричката болница. Руйков поема задължението да надгради материална база с нови съвременни технологии, които да направи налични за хората в района. Кандидат-кметът на СБОР се ангажира да постави всички старания за действително работеща болница, с цел да бъдат хората от Петрич спокойни, че имат болнична грижа и незабавна помощ в личната си община. Една от концепциите му е за филиал на друга огромна болница или за ротиране на към този момент одобрени лекари от София в избрани дни от седмицата. При изискване, че българите сме в челните ранглисти по сърдечносъдови болести, е неуместно в петричката болница да липсва кардиолог.
Друга негова концепция е да бъде построена отворена постоянна линия до труднодостъпни региони илит. нар. „ зелена кола за спешна помощ “, която да обезпечава здравна грижа и лекарства захората с жизненоважни потребности.

ПРОЗРАЧНА ОБЩИНА
В своята предизборна платформа Стоян Руйков подсигурява да даде опция на хората да вземат участие в ръководството и в построяването на транспарантна община. Негова концепция е основаването на Обществен съвет, който да бъде огледален облик на Общинския съвет с опция жителите да внасят оферти и сигнали по разнообразни проблеми и нарушавания. Сред концепциите на Руйков са локални референдуми по разнообразни проблеми на Петрич. Той встъпва с уверението към жителите на общината, че ще приема градивни препоръки и рецензия за своята работа.

ОБЩИНА ПЕТРИЧ – ИЗБОРЪТ НА МЛАДИТЕ ХОРА

Като татко на три деца, Стоян Руйков дава обещание да работи за децата и за младежите на Петрич, с цел да изберат да останат тук и да имат бъдеще там, където са родени. За да имат положително обучение, дейно опазване на здравето и добър старт.

КОЙ Е СТОЯН РУЙКОВ
Хората от града и региона познават Стоян Руйков като честен и помагащ човек, сензитивен за болките на другите. През последните 10 години той и неговият брат близнак Крум се утвърждават като специалисти с добра известност и уместност. Руйков поема ангажимент да носи лична отговорност за всички дейности на общинското управление, да работи намерено и стимулирано за общото богатство на общината.
Стоян Руйков е приключил междинното си обучение в гр. Петрич с отличен триумф. Един от младите състезатели на тима по хандбал на „ Беласица “- Петрич. Следва бакалавърска стратегия по “Стопанско ръководство ” Благоевград и редом учи и компетентност “Право ”. Завършва с отличен и магистратурата си в УНСС със компетентност “Регионален бизнес и мениджмънт ”. Семеен е, благополучен татко на три деца – има наследник на 9 година и две дъщери близначки на 4 година
Номерът с който можете да го подкрепите е 11 в интегралната бюлетина.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР