Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Източен“ Иван

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Източен“ Иван
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на район „Източен“ в Пловдив Иван Стоянов с поредица от срещи с жителите на квартала

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Източен “ Иван Стоянов се срещна с поданици на комплекс „ Авангард Лукс “ в квартал „ Гладно поле “, с цел да ги запознае с акценти в предизборната си стратегия и да чуе техните проблеми.

В модерния комплекс живеят най-вече младежи с дребни деца, които имат високи условия към качеството на заобикалящата ги среда. Те не могат да се примирят с шума до късно вечерта от прилежащите нощни заведения и от чилърите на близкия МОЛ. Сезирали са способените институции, задействали са инспекции. Иван Стоянов се ангажира още в този момент да им спомага, с цел да се разбере до каква степен са стигнали преписките.

Друг проблем е, че близкият двор в парцел на Министерството на защитата се трансформира в бунище. Според градоустройствения проект на Пловдив теренът е очакван за построяването на втори градски център, само че до момента в който въпросът с военните парцели бъде решен на високо равнище, Стоянов ще спомага мястото да се огради, тъй че изхвърлянето на боклуци да е невероятно.



Кандидатът за кмет на „ Източен “ увери, че в случай че на локалните избори на 27 октомври жителите му гласоподават доверие, ще има повече пълномощия за ефикасното решение на поставените проблеми. На срещата участваха претендентите за общински съветници от листата на ГЕРБ Христина Кашилска, Атанас Кунчев и Тони Каменова, която живее в комплекса.

По-рано Иван Стоянов и претендентът за общински консултант Златин Велев разговаряха с поданици от квартал „ Изгрев “, следва среща на ул. „ Преспа “. ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР