Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим: Време е да покажем ясна и конкретна визия за бъдещето на Кричим

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна и поговори с хора от общината, с цел да разиска с тях нуждата от промяна в стила на ръководство. По думите му на 27 октомври жителите на Кричим ще би трябвало да вземат значимо решение по какъв начин желаят да бъде ръководена общината и уточни за образец прилежащи общини като Стамболийски и Пловдив, където измененията са забележими за всички поради сполучливото ръководство на кметовете на ГЕРБ, оповестяват от пресцентъра на партията.

Общините са приветливи и чисти, с доста зеленина и детски площадки, с актуализирани клубове на пенсионерите, с места за отдих и спорт.

Атанас Бъбаров е безапелационен, че може и знае по какъв начин да се случат нещата в Кричим и към този момент е подготвен със своята стратегия за ръководството на общината през идващите четири години.





„ Време е да покажем ясна и съответна визия за бъдещето на Кричим. Да застанем почтено пред хората и да им кажем какво ще създадем, в случай че гласоподават за номер 43 в бюлетината за кмет и общински съветници. Моята стратегия се състои от реалистични хрумвания, които мога и знам по какъв начин да извърша ".

Той разгласи, че до края на предизборната акция всеки ден ще излиза с персонална позиция пред кричимци и ще ги осведоми за акценти от управническата си стратегия, с цел да знаят какво ще направи за общината, в случай че бъде определен за кмет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР