Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград д-р Атанас Камбитов
Коментари Харесай

Йордан Йовчев: Благодарение на д-р Атанас Камбитов масовият и елитният спорт в Благоевград се развиват отлично

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград доктор Атанас Камбитов и легендата в спортната гимнастика Йордан Йовчев участваха на първа копка за отделяне на стрийт фитнес и кросфит площадка в парк „ Македония “ в Благоевград.

Съоръжението, което следва да бъде инсталирано, е извънредно съвременно и дава отговор на всички условия за сигурност при тренировки. На него ще има опция да се организират надпревари и шампионати от национално и европейско равнище. Уредите ще бъдат разполагаем и на жителите и гостите на Благоевград.

„ Някои хора се опиват да внушат, че парк „ Македония “ не е парк, сами може да се убедите, че това са единствено приказки. За 2-3 години го превърнахме и в дом на българската и международната музика, превърнахме го и в дом на спорта. Има зали за бокс, за таекуон-до. Ще бъде построена и първата площадка за стрийт фитнес и кросфит на територията на парка. Следващият мандат ще изградим още 2-3, тъй че да обхванем града. Благодаря и на Вас господин Йовчев, Вие сте образец за всички тези младежи, които сега са тук “, сподели досегашният кмет на община Благоевград и претендент за трети мандат доктор Камбитов.

Йордан Йовчев показа усещанията си от развиването на спорта в Благоевград, както и от изискванията, които се оферират. „ Изказвам признателност на Атанас Камбитов за всичко, което прави за всеобщия спорт, за елитния спорт. Надявам се, че сходни неща ще продължат да се случват в Благоевград. Пожелавам триумф “, сподели Йордан Йовчев.

Сред оборудванията, които ще бъдат инсталирани на новата стрийт фитнес и кросфит са шведска стена, маймунска стена, колело за мощ и баланс, двоен лост, лежанка за коремни преси, въже за катерене, халки, двойна успоредка, стълба на три равнища за подскоци, оживление и рехабилитация, лостове за набиране с разнообразни височини и други

На церемонията участваха националният представител Даниела Савеклиева, вицепрезидентът на Световната федерация по таекуондо ITF Марио Богданов, претенденти за общински съветници, представители на спортни клубове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР